KMK Cecilia 1837 Vaals op YouTube KMK Cecilia 1837 Vaals op YouTube  Kijk hier

Ontelbare uitvoeringen heeft het koor sinds haar oprichting in 1837 gegeven. Vele generaties toeschouwers hebben van de concerten en kerkelijke uitvoeringen mogen genieten. In de loop der jaren heeft het koor enkele LP's en CD's opgenomen, zodat het prachtige geluid van dit koor bewaard blijft en er op elk moment weer naar het koor geluisterd en van het koor genoten kan worden.
Naast het gebruik van de traditionele media, maakt het koor ook dankbaar gebruik van moderne media om koormuziek-liefhebbers te bereiken. Sinds enkele jaren maakt het koor daarvoor ook gebruik van Youtube als medium. Kijk daarom snel op het YouTube-kanaal van KMK Cecilia 1837 Vaals om te genieten van diverse optredens.


DVD "Clermoretti" Clermoretti DVD 2010 Laatste exemplaren

In 2008 werd op het historische raadhuisplein te Vaals, het Von Clermontplein, een eenmalig, uniek concert georganiseerd. Tijdens dit uitermate boeiende openluchtconcert op topniveau vervulde de beroemde Vaalser bariton John Bröcheler de hoofdrol. Het concert werd muzikaal omlijst door Vaalser muziekverenigingen, waaronder het KMK Cecilia 1837.
Meer dan een jaar lang is gewerkt aan deze DVD. Niet alleen de opnames (licht en geluid werden geoptimaliseerd), maar ook zijn enkele historische en culturele aangelegenheden, welke in het concert een belangrijke rol vervulden, uitgediept en opgenomen. Hierdoor is een totaalbeeld ontstaan van het concert enerzijds en de cultuur- historische fundamenten uit het concert anderzijds. Een muzikale reis over de geschiedenis van Vaals en over de carrière van John Bröcheler.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor €5,00 (excl. verzendkosten)


CD "Limburg, mijn heerlijk land" Limburg 'Mijn heerlijk land' CD/LP 1976 Laatste exemplaren
Bekende Limburgse volksliederen, o.a. 't Kruutske, Wie sjoen os Limburg is, Limburg mijn heerlijk land, Wied es de Windj. Maar ook Vaalser liederen zoals Heemetschtad en De Bank. Met als solisten Rud Bröcheler, Jo Hermans, Frans Griesenbrock en Peter Kokkelmans.

U kunt de teksten van deze CD/LP bekijken en downloaden.
Klik op het icoon hiernaast: Teksten "Limburg. Mijn heerlijk land" (533 KB)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor €9,95 (excl. verzendkosten)


CD "Kerstmis" Kerstmis CD 1993 Uitverkocht
15 Bekende internationale kerstliederen. Met als soliste José Kalthof.

LP "Stille Nacht" Stille Nacht LP 1981 Uitverkocht
Bekende kerstliederen.

LP "Stemmen van Neerlands Top" Stemmen van Neerlands top LP 1970 Uitverkocht
Bekende liederen uit binnen- en buitenland. Met als solist o.a. John Bröcheler.