KMK Cecilia bij Fraiche - "Pop meets Classic"

2017 hét Cecilia-jaar

180 1Het Koninklijk Mannenkoor
 Cecilia 1837 Vaals viert dit jaar haar 180-ste oprichtingsjaar.

Dit feest zal op een niet te uitbundige maar wel op gepaste wijze worden gevierd. Het koor is het op één na oudste mannenkoor van Nederland. Het oudste mannenkoor is het Haarlems Mannenkoor “Zang en Vriendschap” opgericht in 1830. Dat de stad Haarlem een streepje voor had op het kleinere Vaals is zeker geen schande. Het betekent wel dat de Vaalsenaar reeds vroeg in de 19e eeuw, 
zeker voor Nederlandse begrippen, met
 collectief zingen bezig 
was.

Lees meer

Kerstconcert 2016

Kerstconcert 2016Op zondag 11 december om 17.00 uur begon het koor in een drukbezochte St. Pauluskerk aan het traditionele kerstconcert. De opzet van het concert was traditioneel maar er werden ook een aantal vernieuwingen ingevoerd. Een combinatie die niet altijd even makkelijk is.

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer

Los Catastrofos & Vrunde

Los Catastrofos 2016Een grandioos muzikaal weekend gaat de geschiedenis in b.g.v. het 50-jarig jubileum van Los Catastrofos Vaals. Een unieke samenwerking van artiesten die allen belangeloos aan dit jubileum hebben meegewerkt. Acid, Guido Staps, Amy Schillings, de Doeëmjroave, St. Jozefkoor Vaals, D'r sjlappe kroam, ensemble Tsiel van de Zenger, 'n kapel van de Moeziek en uiteraard de jubilaris Los Catastrofos.

Lees meer

KMK Cecilia 1837 nieuwste ledenwerfactie “TSIEL”

TsielHet bestuur van KMK Cecilia 1837 heeft in het voorjaar 2016 besloten om de aktiviteiten voor ledenwerving met een bijzonder actieplan nieuw leven in te blazen.
De première onder de naam “TSIEL” zal plaatsvinden tijdens de beide avonden met de titel "Jubileumvoorstelling Los Catastrofos” op resp. 22 oktober om 20 uur en 23 oktober om 17 uur.

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".