Requiem van Verdi - "Dies Irae"

2 Gouden jubilea bij KMK Cecilia 1837

Gouden jubilarissen 2017In het kader van het 180 jarig jubileum gaat het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 zondag 28 mei a.s. een buitengewone uitvoering verzorgen in de St.Pauluskerk te Vaals. U leest meer hierover elders in dit blad. Zoals eerder aangekondigd worden er op die dag ook 7 jubilarissen gehuldigd. De 5 zilveren jubilarissen zijn reeds aan U voorgesteld.
Hieronder geven wij U een inzicht in de twee 50-jarige jubilarissen, Jozef Hermans en Peter Schillings, die beiden kunnen terug zien op een indrukwekkende zangcarrière.

Lees meer

2017 hét Cecilia-jaar (deel 2)

180 1Het Koninklijk Mannenkoor
 Cecilia 1837 Vaals viert dit jaar haar 180-ste oprichtingsjaar.

Is een jubileumviering gepland dan werkt dit inspirerend voor de gehele vereniging en is men bereid om de schouders er onder te zetten voor het welslagen van zo’n feest. Activiteiten in het kader van zo’n jubileum zijn tevens bevorderlijk voor de continuïteit met het oog op de toekomst.

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".

28 mei: 7 jubilarissen en een bijzondere uitvoering

Jubilarissen 2017Op zondag 28 mei a.s. voegt het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 weer een nieuw hoogtepunt toe aan de 180 jaar van zijn bestaan. In het kader van dit 180 jarig jubileum werd op zondag 26 maart in de St.Pauluskerk de Deutsche Messe van Franz Schubert uitgevoerd, in een gezamenlijke uitvoering met het CCK koor Esch-Lemiers. Op 28 mei a.s. volgt er wederom een eerste uitvoering voor het koor. Deze keer betreft het een prachtige Mis van onze streekgenoot Franz Assenmacher S.J. met koor, orgel en 3 solisten, w.o. onze wereld-bariton John Bröcheler. Volgende week komen wij nader terug op deze bijzondere uitvoering.
Tevens mag het koor op deze dag liefst 5 zilveren -, en 2 gouden jubilarissen huldigen.

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer