NIEUW! Speciaal voor u geselecteerde zomerwijnen

De excellente begeleiders voor uw aspergemenu en om heerlijk verfrissend te genieten op uw zomers terras:

  • Chateau La Bastide - Astrosa rosé
  • Felix Solis Avantis - Casa Abali blanco

NIEUW! Speciaal voor u geselecteerde zomerwijnenASTROSA
Speciaal voor het komende terrasseizoen, hebben wij in het uiterste Zuiden van Frankrijk, in de Corbieres, een schitterende rosé wijn op de kop getikt, die wij voor u rechtstreeks importeren van de wijnboer direct bij U op tafel: Chateau La Bastide Astrosa rosé. De Corbieres is bekend om zijn stenige bodem en de typische "carrigues", het lage struikgewas met zijn vele wilde bloemen, die een bepaalde kruidige geur verspreiden.
Deze kruidigheid proef je terug in deze rosé. Een schitterende terraswijn, maar met voldoende body om een mooie salade tot een feest te maken. Geen rosé dus van het type zoetige limonade, maar een echte wijn, gemaakt van super rijpe Syrah en Grenache druiven, die uit je glas springen. Zo kom je de zomer wel door.
De prijs voor deze topper: € 9,50 p.fl.
Doos van 6 flessen € 9,00 (p.fl.)

CASA ALBALI
Een van de beroemdste labels uit Spanje van het huis Felix Solis Avantis. De wijnen zijn constant van kwaliteit, en hebben wereldwijd een niet te evenaren prijs-kwaliteit
verhouding. De Casa Abali blanco is gemaakt van de bekende Sauvignon Blanc met Verdejo, een typisch Spaanse druif. Heerlijk bij kabeljauw in groene saus.
Per fles € 6,95
Doos van 6 flessen € 6,50 (p.fl.)

VERKRIJGBAAR BIJ:
Slijterij en Wijnhandel Gouders
Koperstraat 13, Vaals
Tel. 043-3062333
Slijterij is tijdens de lockdown geopend.

logo slijterij gouders