Een en een is één...

Kennisgeving - Tijdens de jaarvergaderingen van CCK '74 Lemiers en KMK Cecilia1837 Vaals is besloten dat beide mannenkoren vanaf 1 maart 2019 nauw gaan samenwerken in een federatie. Met andere woorden: CCK '74 en KMK 1837 blijven zelfstandige verenigingen, maar er is gekozen voor gezamenlijke repetities en gezamenlijke uitvoeringen onder één dirigent. Kleinere uitvoeringen zoals bijvoorbeeld requiemmissen zullen gestalte krijgen vanuit een kleinkoor, samengesteld door zangers van beide koren.

Lees meer

Lezing "Hoe Limburg als provincie werd toegevoegd aan Nederland"

Op vrijdag 12 april as. van 14.30 uur tot 16.00 uur vindt er in de Kopermolen in Vaals een lezing plaats voor de leden van Les Amis de Cècile en de koorleden van KMK Cecilia 1837 Vaals. De lezing "Hoe Limburg als provincie werd toegevoegd aan Nederland" wordt verzorgd door historicus Monique Quint-Maagdenburg.

Lees meer

Les Amis Concert/Feest

Logo Les Amis 100x120KMK Cecilia 1837 Vaals nodigt alle trouwe 'Les Amis de Cecile'-leden van harte uit voor het jaarlijks traditioneel Les Amis concert/feest. Het koor biedt dit evenement aan op zaterdag 13 oktober as., als blijk van dank en waardering voor de onmisbare steun en jaarlijkse bijdrage.

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer

Kerstconcert 2018

Bezoek het sfeervolle en traditionele Kerstconcert 2018 door Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals op zondag 16 december 2018 om 17.00 uur in de Pauluskerk te Vaals.

Lees meer

De nieuwste Cecilia-wijnen zijn binnen!

Pinède - Twee voortreffelijke Franse wijnen

In navolging van de succesvolle wijnacties in 2012, 2016  en 2017 mag het Koninklijk Mannenkoor 1837 Vaals u nu weer met gepaste trots twee voortreffelijke wijnen presenteren.

Wijnen die u door hun kwaliteit en karakter ongetwijfeld zullen bekoren:

  • fris fruitige witte droge Grenache/Viognier uit 2017
  • heerlijke droge rode Merlot wijn uit 2017

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".